Samarbetspartners

Vi har ett genuint samarbete med nedanstående företag:

Image

Rolfs Flyg & Buss arrangerar gruppresor till hela världen. Vi fokuserar på kunniga reseledare, väl valda hotell och bra priser. Årligen reser närmare 100 000 resenärer på våra gruppresor. Nöjda kunder är återkommande kunder är vårt koncept.

https://www.rolfsbuss.se

Image

Xpress Repair har över 30 års erfarenhet inom lackering och bilskadereparation. Med vår metod kan du slippa dyra självrisker och långa reparationstider för små skador som repor, bucklor och sprickor. Vi åtgärdar bara de skadade området och oftast kan du lämna fordonet på morgonen för leverans dagen efter. Xpress Repair är certifierade och andvänder sig av bättringstekniken spotrepair, utvecklad av Glasurit som är världsledande färgtillverkare inom fordons-industrin.

https://www.xpressrepair.se/

Image

Har du en tidig start eller landar du sent och inte orkar köra hem?
Landvetter BnB erbjuder prisvärt boende i mysig miljö. Det trevliga lilla BnB ligger bara tre km från terminalen, fem minuters resväg.

”Mycket mysigare än hotell”
”Har redan rekommenderat er till alla mina bekanta”
” Mysig och personlig atmosfär. Perfekta läget inför
vår flygresa”

http://www.landvetterbedandbreakfast.se/

Image

Park Safe Landvetter startades 2021 som en del i vår vision om problemfri, billig och smidig parkering för alla som ska ut och resa. Vi på Park Safe Landvetter anser att det ska vara enkelt att åka iväg på en resa och att en lättillgänglig och prisvärd parkering är nyckeln för att möjligöra detta.

Vill ditt företag samarbeta med oss? Kontakta oss redan idag!