Köpvillkor

ALLMÄNT

Köpinformation

Är du under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att få beställa hos oss. När du handlar via Internet gäller konsumentköp- och distansavtalslagen. Denna lag skyddar dig som konsument när du handlar på distans. Läs mer hos Konsumentverket. Landvetter Bilhotell AB reserverar sig för förändringar i sortimentet och har rätt att ta bort varor ur sortimentet innan ett köp har gått igenom. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av varor. Alla försök till bedrägerier polisanmäls. Vi förbehåller oss rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.

Orderbekräftelse

En automatisk orderbekräftelse skickas ut när du slutfört din beställning. Där finner du uppgifter om vad du köpt med priser, fraktkostnad och om din order innehåller beställningsvaror får du en uppskattad leveranstid på din försändelse. Om något är fel med beställningen, kontakta oss snarast. Vi skickar även ett påminnelsemeddelande nära inpå startdatumet av parkeringsbokningar.

Priser

Priserna är i svenska kronor. Moms ingår på alla varor med 25%, 12% eller 6%. Alla priser visas inklusive moms på hemsidan. Vi reserverar oss rätten för prisändringar utan någon förvarning för eventuella prisfel. Du betalar alltid det pris som visas när din beställning utförs, om du köpt en vara till ett felaktigt pris meddelas du om detta och du får tillbaka dina pengar.

BETALNINGSSÄTT

Payson

På Landvetter Bilhotell AB betalar du säkert och enkelt via Payson – med kortbetalning, via internetbank eller WyWallet/SMS-betalning. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar: Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank.

Payson har höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas 3D-secure teknik. Läs mer om Payson här: www.payson.se

Betala på plats

Du kan välja att betala med kort, kontant eller Swish i vårat fysiska konto när du lämnar in bilen innan avresa.

AVBOKNING OCH REKLAMATIONER

AVBOKNING

Avbokning av förbetald parkering måste ske 72 timmar innan flygets avgång. Därefter erhålls ingen retur.

ÅTERBETALNING

Vid återbetalning erhålls 10 % av totala beloppet. Resterande belopp kommer att återbetalas.

Reklamation

Stämmer din vara inte överens med beskrivningen eller är du på annat sätt missnöjd med ditt köp? Kontakta oss så kommer vi överens gemensamt om hur vi ska lösa det hela. Det är väldigt viktigt för oss att du känner dig nöjd.

Ändrad ut/hemresa

Ankommer ni ett tidigare datum än ni angivit och betalt för, erhålls ingen retur.
Ankommer ni ett senare datum än ni angivit och betalt för, tillkommer dagsavgift samt en extra avgift på 100:-.

Var i god tid!

Landvetter Bilhotell AB tar inget ansvar om ni missar ert flyg. Vår rekommendation är att ni är hos oss 2.5h innan flygets avgång.

Försäkring

Vid eventuell skada eller stöld gäller bilens egna försäkring. Alla typer av reklamationer ska åberopas innan fordonet lämnar Landvetter Bilhotells område.
Obs vi ansvarar inte för motorhaveri, elfel eller spruckna rutor. Det är den varma solen på dagarna och kallare nätterna som gör att känsliga bilglasrutor drabbas av sprickor. Känsligast är de rutor som drabbats av stenskott. Stenen har oftast skapat ett hål i rutan där vatten och vind påverkat kvalitén. Vi kan tyvärr inte påverka detta och där av inte ersätta detta.
Vi ansvarar inte för skador på bagage eller andra föremål.

Ej förbokad parkering

Om ni ej förbokat en parkering tillkommer en extra avgift på 100:-.

ÖVRIGT

Säkerhet och behandling av kunduppgifter

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via telefon eller e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Landvetter Bilhotell AB kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Enligt personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall oss.